Bonaire Photo Shoot - Island Tours

   Enjoy our lovely OPEN AIR tours :)

 

 Van uitkijkpunt Sabadeco, de scenic road naar Rincon tot de Indian Inscriptions. Tijdens deze tour worden alle 10 stops op de kaart hierboven bezocht. Terwijl we langs het prachtige Gotomeer rijden, verwachten we Caribische flamingo's te bewonderen. Liefhebbers kunnen een verfrissende duik nemen in het kristalheldere water van de Caribische Zee. Boven op de berg Seru Largu is onze laatste stop waar ons een prachtig uitzicht wacht over het zuidelijke deel van het eiland en Klein Bonaire. Mineraalwater, frisdrank en een koud biertje zijn inbegrepen in de prijs.   

* Privé groep tour tot 12 personen 
* duur 4 uur
groepsprijs:
$ 320 

 Kralendijk, de zoutwinning, roze zoutpannen, de Willemstoren vuurtoren tot Sorobon, alle 10 stops op de kaart hierboven worden tijdens deze tour bezocht. Een tour met veel variatie en afwisselende hoogtepunten. Onderweg is eveneens tijd voor een verfrissende zwem- en snorkelstop in de azuurblauwe Caribische Zee. Mineraalwater, frisrank en een koud biertje zijn inbegrepen in de prijs.

* Privé groep tour tot 12 personen 
* duur 4 uur
groepsprijs:
$ 320

 De 1-daagse Bonaire Highlights Tour betekend een hele dag ontspanning en vermaak, waarbij zowel de noord- en zuidkant van Bonaire wordt bezocht. Alle bekende hoogtepunten komen voorbij. O.a. de scenic road, het Gotomeer en Rincon in het noorden en de zoutwinning, de zoutpannen, slavenhutten en Sorobon in het zuiden. Onderweg zult u ongetwijfeld Caribische flamingo's gaan zien. En verfrissende zwem- en snorkelstop in de Caribische Zee wordt niet vergeten. Kijk voor alle stops op de kaart hierboven. Genietend van een adembenemende uitzicht wordt u rond het middaguur getrakteerd op een overheerlijke lunch. Bovendien zijn bij deze tour onderweg drankjes, frisdrank en een koud biertje inbegrepen in de prijs.

* Privé groep tour tot 12 deelnemers 
* duur 7 uur
groepsprijs:
$ 440   
Tijdens de Washington Slagbaai National Park Tour worden alle bekende hoogtepunten van dit ongerepte natuurgebied bezocht, zoals de wilde kust, oeroude rotsformaties, de blowhole, de vuurtoren van Malmok en Seru Bentana, het Slagbaai landhuis enz. Ook stoppen we bij adembenemende stranden waar u royaal tijd heeft om te zwemmen en snorkelen. De gehele dag worden boeiende verhalen verteld uit het heden en verleden. Rond het middaguur wordt u getrakteerd op een overheerlijke lunch. Bovendien zijn mineraalwater, frisdrank en een koud biertje inbegrepen in de prijs.

* Privé groep tour tot 12 personen 
* duur 7 uur
groepsprijs:
$ 440

*  Op aanvraag is de beklimming van de Brandaris eveneens mogelijk
*  
Entree prijs park niet inbegrepen

 Misschien minder bekend, maar de wilde kust van Spelonk is ongelooflijk bijzonder en interessant om te worden ontdekt. Een prachtige ruige- en bijna verlaten plek op Bonaire. Spot wilde ezels en bezoek de plantage Bolivia, duizenden cactussen, aloë vera velden, de vuurtoren en grotten van Spelonk. Aan deze kant van het eiland is meestal meer wind. Hoge golven van Caribische Zee beuken er heftig op de wilde kust. Mineraalwater, frisdrank en een koud biertje zijn inbegrepen in de prijs.

* Privé groep tour tot 8 personen 
* duur 7 uur
groepsprijs:
$ 320 

 De Rincon Hike & Adventure-tour is een combinatie van activiteit en ontspanning. Natuur, geschiedenis en cultuur, je beleeft het allemaal. Rijdt over onverharde wegen en hike de prachtige Montaña trail waar bovenop een magnifiek uitzicht over het Gotomeer op u wacht. En de kans om Caribische flamingo's te zien bij het Gotomeer is zeer groot. Lengte hike: 2,6 km, hoogteverschil (hoogte) 136 meter. Wandelniveau: matig. Mineraalwater, frisdrank en een koud biertje zijn inbegrepen in de prijs.

* Privé groep tour tot 8 personen 
* duur 4 uur
groepsprijs:
$ 320 

De Kaumati Onima Hike tour brengt je naar een mysterieuze plek met een bijzondere geschiedenis. Hier was vroeger het leefgebied van de Caquetio-indianen. Zij vereerden de Kaumati en gebruikten deze berg ter observatie van de omgeving. Tijdens deze hike wandelen we voorbij indrukwekkende rotsformaties, verschillende soorten vegetatie en bezoeken we indiaanse rotstekeningen. Aangekomen op de tafelberg kunt u genieten van een schitterend uitzicht over Rincon en het Slagbaai National Park. Onderweg terug kan een verkoelende duik worden genomen in de kristalheldere Caribische Zee. Lengte hike: 3,6 km, hoogtemeters (hoogte) 136 meter. Wandelniveau: matig. Mineraalwater, frisdrank en een koud biertje zijn inbegrepen in de prijs.

* Privé groep tour tot 8 personen 
* duur 4 uur
groepsprijs:
$ 320 

VERJAARDAGSFEESTJE, TEAMBUILDING OF GEZELLIG OP TOER MET VRIENDEN?
Heeft u iets te vieren of wilt u een bedrijfsuitje organiseren? Naast de tours die wij aanbieden kunt u uw eigen tour volgens uw wensen samenstellen.
Neemt u contact op voor prijzen, informatie en mogelijkheden!

**********
voor boekingen en vragen bezoekt u onze 

CONTACT PAGINA 
of bel u 
+599 777 8431 / +599 777 5577
**********